Silopi Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Vizyon: Liderliği ve yaklaşımıyla çevresinde örnek alınan, eğitim ve öğretimi çağdaş bir altyapıyla evrensel standartlarda yürüten, öğrencilerin kendilerine özgü ihtiyaç ve özelliklerini dikkate alarak onları akademik ve sosyal yönden hayata hazırlayan bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Özel eğitime ihtiyaç duyan bireylerin mutlu, özgüvenli, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve işbirliğine yatkın, ulusal ve toplumsal değerlere bağlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak.

Başarılar: Normal

Saatler:
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Okulumuz taşımalı servis kapsamındadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (530) 9207345

WEB - https://767782.meb.k12.tr

Adres - BAŞAK MAH. 57 CAD. 23 NISAN IMAM HATIP ORTAOKULU BLOK NO 4 SİLOPİ / ŞIRNAK

Öğretim Şekli :

Yerleşim Yeri - BAŞAK MAH. 57 CAD. 23 NISAN IMAM HATIP ORTAOKULU BLOK NO 4 SİLOPİ / ŞIRNAK

Ulaşım Okulumuza Silopi Devlet Hastanesi güzergahında belediye ulaşım servisleriyle sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 1,2 km